Mallorca

At anlegget er innbydende har selvfølgelig en sammenheng med at anlegget ble nyrenovert i 2019.  I tillegg til en stadion med 8 løpebaner rundt, belagt med blått Mondo-dekke,  med fasiliteter for alle hopp øvelser, kule, diskos og spyd, har de også en egen kastbane for slegge, to Mondo belagte bakker på 150m med forskjellig helling og en rundløype primært på grus på 1,4 km. Banen har også den artige finessen at vekslingsfeltene på 4x100m stafett har en annen farge på dekket enn resten av banen. Det er også eget styrkerom på banen som kan benyttes.

Vårt primærhotel i Magaluf er Vistasol som ligger 10-12 minutters gange fra banen og på vei til banen går man forbi både fotball-, basket- og tennisbaner. Vi har også nylig fått kontakt med et hotel som ligger noen få minutter lenger unna banen, men forhåpentligvis også litt lenger unna "feststrøket". 

Vistasol er i utgangspunktet ikke noe partyhotel, men et helårs leilighetshotel som ligger relativt tett på stranda og enkelte barer og utesteder. Dette er i utgangspunktet det eneste ankepunktet mot Magaluf som leirdestinasjon, siden de ellers har topp fasiliteter for de aller fleste til en normalt rimelig penge.

Våre pakker til Magaluf inneholder i utgangspunktet flyreise Norge-Palma de Mallorca, transport mellom flyplass og hotel, hotel m/fullpensjon og daglig trening på friidrettsanlegget. 

Om man ønsker å legge til eller trekke fra på pakkene er det selvsagt mulig. Vi tilpasser våre pakker etter beste evne etter kundenes ønsker. 

Magaluf er vår destinasjon på Mallorca og har kanskje det mest innbydende anlegget i porteføljen, ligger en snau halvtime fra flyplassen og flyturen fra Oslo tar litt over 3 timer.


Grus stier ved friidrettsbanen