Tenerife

Fra vårt hotel Zentral Center er det 2-3 minutter å gå til trening på friidrettsstadion, med stort sett alle fasiliteter. Som mange andre steder er ikke Playa de Las Americas på Tenerife et sted for sleggekastere, og spyd og diskoskastere får bare trent lange kast tre korte morgener i uka, men alle andre skal få trent det de skal ha behov for. En viktig ting å ta med seg er at Tenerife ikke bare er populært blant norske grupper, og at det helt klart er en fordel å være tidlig ute med bestillingen og tilpasningene.

I tillegg til godt vær og gode treningsmuligheter er det en mulighet å ta en utflukt og slå seg løs i Siam Park, rangert som en av verdens 10 beste badeparker, eller kanskje en tur for å "bestige" Teide, Spanias høyeste fjell på 3718m.

Blant annet på grunn av den lange flyreisen er Tenerife sjelden det rimeligste stedet å reise, men kanskje det tryggeste med hensyn til å få gode treningsforhold.

Som alle andre steder inneholder våre pakker flyreise fra Norge til Tenerife, transport fra flyplass til hotel ved ankomst og avreise, hotel med fullpensjon og daglig trening på friidrettsbanen med tilgang til styrkerom. Alt kan og må selvfølgelig justeres og tilrettelegges.

Tenerife er nesten 6 timer med fly fra Oslo, men likevel kanskje det mest populære reisemålet for norske friidrettsgrupper.

Korte avstander på Tenerife, godt vær og gode temperaturer vinteren gjennom er kanskje de viktigste grunnene til det.

Teide fra Los Cristianos

Kule og spyd i nordre sving

Diskos, høyde og stav i søndre sving

100m og horisontale hopp